Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

snowboard lap, kötés, bakancs összhang

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabi826
5 élménybeszámolót írt
5
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: snowboard lap, kötés, bakancs összhang
2019.11.05. 18:51
Sziasztok,
Remélem, jó helyre írok, tanácsot szeretnék kérni.

Röviden:
Használt puha szettet szeretnék közepes keménységű felé vinni (all mountain). Először vegyek egy új bakancsot, vagy inkább lapot cseréljek?

Bővebben:
Adott egy puha kezdő használt szett, amit tanulni vettem (head five boa bakancs, head rx one kötés, technine icon freestyle lap). Idén szeretnék szintet lépni, és max. 50-60 ezret tudok rászánni, hogy bővítsem a tudásom. Szeretek fordulgatni, váltogatni, hogy melyik lábam van elől, néha pályán kicsit jobban beengedni, plusz idén meg akarok tanulni egy kicsi ugrani. Tehát "mindenes" lazulás a cél a pályán. Egyelőer a pályán kívüli terep kevésbé vonz.Kb. a következő 1-2 szezon szólna arról, hogy megtanuljak magabiztosan boardozni, és kialakuljon, hogy melyik stílus áll hozzám a legközelebb. Ezek alapján jó sok olvasás után én arra gondoltam, hogy veszek használtan egy kb. 5-6 keménységű hybrid (rocker-camber-rocker) lapot, viszont már a 2. ember mondja, hogy először mindenképp a cipővel kezdjem, és mindenképpen egy újat vegyek, főleg mert a head five boa túl puha, plusz nem is valami jó :D (fura, hogy a legtöbb helyen 4-es keménységet írnak rá, de találtam egy helyen 6-ost, illetve hogy azt írják, közepes).
A kérdésem tehát, hogy mit tanácsoltok? Először bakancs, vagy lap, esetleg várjak és gyűjtsek még jó sokat, és így ahogy van csere minden, mert külön semmi értelme?
Köszi előre is a tippeket!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.