Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Németország
Nesselwang - Alpspitze
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyozelem
13 élménybeszámolót írt
13
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nesselwang - Alpspitze
2019.03.04. 21:15
Nesselwang: van külön ugratópálya gyerekeknek, meg külön felnőtteknek, szép a kilátás a hegytetőn.
A kocsma minősíthetetlen, köszönés nuku, megkérdezni, hogy mit szeretnék, na az se, 20 perc után feladtam kaja nélkül... a lentiek rendesek voltak és finom volt a paprikás sültkrumpli... mondjuk bepróbálkoztam, hátha magyarok, mert a 4 féle kajából az egyik "gulasch" volt, de nem.
Nagyon hirdetik magukat, hogy "kombibahn"-juk van... ekkora kamut... 3 szék, 1 kabin... vicces megtolni a kabint, ha pont utána kapjuk el az ülőst :) Mindezt egy pilisnyi hegyre :))) és azt is 2 részletben. Csak tudnám, hogy németéknek miért nincs pénzük egy tisztességes középső állomásra, ehelyett jól sétálhatok a középsőtől a következőig, ami felvisz a hegyre: fenn pedig jobbra is balra is vannak magasabb csúcsok, de oda is sétálni kell. (A pályákra rögtön rá lehet csúszni a liftből kiszállás után.)
Felső pálya kellemesen technikás (sok a síző és épp jeges-kásás mixet kaptunk), a lenti bebuckásodott délre, de úgyis az ugratósok valamelyikére megy az ember :)
Délután bezár, a lenti részt szépen leratrakolják, és este 6-9ig kivilágított pályán lehet csúszkálni, trükközni. (Ezt csak láttuk...) :)

Dögök, mert a szomszéd falu pályájára külön jegyet kell venni, nem mondják meg, mely hegyekre szól, van-e többnapos jegy, úgyhogy ha mentek arrafele, tájékozódjatok, vagy sokba kerül így naponta megvenni.

Ja! És itt tartották a jugend finálét, vagy mit :))) Buli volt:)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.