Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szilveszteri síelés környező országokban

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
bouquetk
383 élménybeszámolót írt
383
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szilveszteri síelés környező országokban
2019.10.31. 10:12
Na jó, csak most az egyszer. Eleve alapszabály, hogy nyitásra ki kell érni. A sízők jó része - hála istennek -baromi kényelmes. Úgy gondolja, hogy eljönni pihenni, akkor megérdemli a késői kelést, kényelmes reggelit stb. És ez a mi szerencsénk. Van az első 1-2 óra, amikor eleve jók a pályák, és kevesen vannak. Jobb helyen tudsz parkolni stb. Nekem nagyobb élvezetet jelent, hogy én húzom az első nyomot, mint az, hogy a 2. kávém mellett beszélgessek a szálláson.
A nagy rendszereket lehetőleg kerülni kell, vagy ha már muszáj, akkor a szélső félreeső részét keressük. Ez persze lehet, hogy csákányos, amit sokan nem kedvelnek.
Pár konkrét saját tapasztalat. Nekem pl. nagy kedvencem Zauchensee, de ilyenkor sokkal jobb Kleinarl-Flachauwinkl. Ami szintén nagyon jó egyébként. Ott van Filzmoos. Egy kis eldugott csoda. Igaz, az egy kabinos kivételével lassúak a felvonók, de akkor is. A személyes nagy kedvencem Hochkeil. Csak 3 húzós felvonó, ennek ellenére egy nap alatt sem unod meg. Itt tavaly szilveszterkor volt, hogy csak ketten jöttünk a feketén. E helyeken ilyenkor sincs zsúfoltság a hüttékben. Ha van lehetőséged ilyenkor különösen érdemes sítúrázni, elhagyni a pályákat. Két éve Zauchensee-ben csináltam ezt.
Előzmény: (csabeszka 206227)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.