Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hidegfesztivál

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hidegfesztivál
2020.01.09. 11:07
Ami a havat illeti: pénteken 17 óra után kezdődik Mátraszentistvánban a teherautóra való felpakolás. Várhatóan 20 óra körül érkezik meg a szállítmány Zabar főterére. Akinek kedve lenne, már itt, péntek este csatlakozhat egy kis hólapátolásra. Kb 40 méter hosszban, 1,5 méter szélességben épül a sífutópálya, a két végén egy-egy fordulóval. Szombaton reggeltől lesz lehetőség -leginkább gyerekeknek- sífutás kipróbálására. Néhány pár lesikló lécet is viszünk.

A helyszínről fog tudósítani a TV2 és az M1, illetve más sajtóorgánumok is jelezték részvételi szándékukat. Új hír, hogy ha az időjárás engedi, akkor hőlégballonozási lehetőség is lesz. Holnaptól egyes online lapokban a fesztiválról szóló beharangozók megjelennek.

Aki többet szeretne tudni, az a gugliba üsse be a fesztivál nevét, ott megtalálja a Hidegfesztivál honlapját. (Fórum szabályzat szerint linket nem tehetek be a fórumba.)

Éjszaka fagyos idő lesz. Napközben napos idő várható, kisebb felhőátvonulás mellett 0 C +4 C fok közötti hőmérséklet mellett, viszonylag kellemes hideg.

Szerintem jó buli lesz, akinek van kedve, az jöjjön Zabarra! Mi ott leszünk már péntek este!
Előzmény: (Viri 207325)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.