Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Koronavírus-járvány

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koronavírus-járvány
2020.09.17. 22:31
A síelés kapcsán normális szabályrendszerrel jó kordában lehet tartani a védekezést (maszk és kesztyű amúgy sem borzasztó körülmény ennél a sportnál), legfeljebb nem tud olyan szinten pörögni az üzlet (korlátozott jegyeladás, eszköz használat, szórakozóhelyek), mint a megszokott időszakban.
A vírus helyzet idején a zsúfoltabb (főszezoni) időszakokban lehet, hogy érdemes lenne ösztökélni a jegy/bérlet árazással a sávos idő használatokat (mondjuk gazdaságos 3-4 órás jegyek az elején és végén egy kicsit megnyújtott napi nyitvatartással, beiktatott karbantartási szünettel) , hogy ne legyenek tumultusok a pályákon a lifteknél.

Az a baj ezzel, hogy ha valaki tényleg ezeket betartja, nem jelentene különösebb veszélyt a többi emberre az utazása miatt, csak szerintem nincs meg a bizalom, mert tavaly a hütte partik és a mára szokásossá vált védekezés hiányában ténylegesen gócpont volt a síturizmus.
Bár kiindulva a jelenlegi nyárból, a társadalmi nyomás miatt, szerintem február környékétől (ha nem lesznek aktuálisan brutális esetszámok, halálozások) lehet, hogy könnyíteni fognak ezeken az utazási korlátozásokon.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.