Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Koronavírus-járvány

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koronavírus-járvány
2020.09.19. 07:49
Magyarországon legalább egy stadion árát lehetett volna fejlesztésekbe ölni, mert azért látszik,hogy a cseheknél is tudnak nem alpesi adottságú helyszínekből egész jó központokat létrehozni.

Vannak itt eleve olyan üzemeltetők, akik bebizonyították, hogy tudnának élni a lehetőséggel és vannak olyan helyszínek, ahol pedig szinte megállt az élet vagy legalább is egy helyzet konzerválódott (Dobogókő, Nagy-Hideg-Hegy, Kékes, Bánkút). A nem téli üzemmódot támogató fejlesztések is elhanyagolhatóak, pedig ott nem kellene az adottságokról beszélni. Ahol van rá lehetőség, nap/szél energia termeléssel (esetleg szivattyús-tározós erőművel) kombinált beruházásban is lehet gondolkozni, amennyiben központi támogatást is adnának hozzá.

Két opció lesz, azaz ilyenkor jön egy szenzációs hazai tél (ebben kevésbé hiszek) és mindenki menne ezerrel a határzár miatt a magyar helyszínekre, de azokból vészesen kevés kapacitás áll rendelkezésre egy ilyen helyzetre vagy jön egy átlagos (elmúlt időszakot jellemző korábbi teleket meg sem közelítő) tél, amikor itthon rendelkezésre fog állni időszakonként max. 5 - 10 km felület és több százezer ember fog otthon bezárva tespedni a tv előtt, mert a zárt helyszíneknek sport célból nem lesznek opcionálisak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.