Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világkupa döntő 2021

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Világkupa döntő 2021
2021.03.21. 18:00
Köszönöm :)
Érdekesek voltak a mai záró futamok is, Alexis összességében a legjobban lestrapált pályákon jött a két futamot illetően, mégis majdnem megnyerte, úgy látszik havazásban mínuszok esetén az egyik legjobb.
Bírom a pasit, egész biztos nem egy egoista alkat, sztár allűröktől mentes, szerény gyereknek tűnik, és nagyon aranyosak a feleségével, aki mindig ott várta a szezonban a célban.

A hölgyeknél végre Meta újra megmutatta a tehetségét, Alice Robinsonnal még sok szép csatát vívhatnak az elkövetkező években.
Gasienica is megérdemelt volna egy dobogót ebben a szezonban, Chopokon csak méterek választották el tőle.
Nagyon örülök, hogy Tina Maze után vannak a "keleti blokkból" eredményes jó síelők, sajnos Ilka Stuhec a sérülések miatt nem tudta azt "befutni", ami benne volt a pályafutásában.

Most úgy tűnik, hogy a férfiaknál talán a szlalom, míg a hölgyeknél a GS a legkiegyenlítettebb mezőny, azaz ezekben a számokban van egyszerre a legtöbb aspiráns egy dobogóra.

Nagy tervem, hogy egyszer az életben egy szezonban legalább pár hetet arra szánhassak, hogy a helyszínek között utazva megtekinthessek minél több eseményt egy időszakon belül, amire a januári időszak egész frappáns lenne (Adelboden - Wengen - Flachau - Kitzbühel - Schladming), főleg, ha ezt ki lehetne egészíteni egy-két síugró futammal :)
Mondjuk kiegyeznék egy karácsony előtti olasz körrel is (Val Gardena - Alta Badia - Madonna di Campiglio - Lienz) kiegészítve egy négy sánc sorozattal :)
Ez "csak" pénz, idő és egészség kérdése :)


Nehéz lesz a következő 8 hónap, bár ha lesz foci EB és Olimpia, akkor azért a nyáron lesz mit csemegézni:)
Előzmény: (fezso6 212124)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.