Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Brigels - Waltensburg síterep leírás galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  Attesz73FérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.03.21. 22:38
(Üzenetazonosító: 212141)
Attesz73 Hozzászólások: 28
Regisztrált: 2018.11.18.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Ezt a síterepet választottuk a családdal mert 1. itt dolgoznak ismerősök 2. itt van a szálláshoz welness és szinte pályaszállás. 10-11 órás út után érkeztünk meg, a határokan nem volt probléma.
Ez a hely alapvetően egy kisebb pályarendszer, 40 km-ert írnak rá, ma (vasárnap) voltak a pályákon de azért tömeg nem volt, felvonóknál nem volt senki előttünk. Maga a falu amúgy tünemény, szűk utcákkal, szép házakkal, a főútról kb 5 km feljönni a szerpentinen. A hütték nyitva vannak de beülni nem lehet, előtte kell megenni, meginni amit veszel. ilyenkor jó ha közel vagy mert mi a szálláson ebédeltünk. Nagy a sífutóélet a környéken, illetve szánkópályák is vannak bőven, sokan tolták nem csak a kijelölt pályán, hanem a sípályák szélében is, bár elég veszélyes de nagyon figyeltek így nem volt zavaró. Magáról a síterepről: első napon vagyunk tól, a szállás mellett (pradasresort.ch) van gyerek gyakorló pálya oktatással, így kilépve az apartmanokból 15 m-re be lehet a gyerekeket iratni ha kell. Maga a pálya nem túl bonyolult (még csak az alsó részén jártunk mert a 9 éves fiamat tanítottuk) de szépen kezelt, ratrakolt. Papíron van kék pálya pl a középállomástól (Crest Falla) de gyakorlatilag piros ami ki van táblázva, 3-4 letörés van ami nehezebb kezdőknek de amúgy kellemes gyakorolni. Holnap a páylákról írok részletesebben, ma a felfedezés volt és az esti medencézés, 90%-ban helyiek síelnek itt pár némettel, lengyellel, magyar rendszámot nem láttunk.
image11.jpegimage10.jpegimage9.jpegimage8.jpegimage7.jpegimage6.jpegimage5.jpegimage4.jpegimage3.jpegimage2.jpegimage1.jpeg
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »