Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
A Páholy | Grand Chalet Mátra
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
325
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2013.02.18. 15:47
2013-02-14-én, csütörtökön meglátogattunk Mátraszentistván közelében a Síparkot.

Mindenek előtt: a síterep fenntartójának maximális tisztelet jár, nagyon korrekt szolgáltatással/liftekkel kihozzák a maximumot a lehetőségekből. A pályák nem túl hosszúak és azt hiszem - talán meghökkentő lesz amit írok - szerintem a pálya már ki is nőtte a jelenlegi liftjeit. Sokan voltak azon csütörtökön, és emiatt nem éreztük eléggé pörgősnek a liftezést. Nem azért mert valamit elrontott az üzemeltető, hanem azért mert ekkora ezeknek a lifteknek a kapacitása.

A 4-es pálya tó előtti része, egy széles mező, itt sokan tanultak aznap, de ez nem volt vészes vagy zavaró csúszás szempontjából. A többi pálya (1-es, 3-mas) pedig annak ellenére üresnek érződött, hogy a lifteknél kifejezetten hosszú sorok tudtak kialakulni. Tehát, valahogyan több embert kellene gyorsabban felrántani a tetőre, de tudom, hogy ez nem ennyire egyszerű. Az látható, hogy a pályák hosszát objektíve nem lehet növelni, ám nagyon bízom benne, hogy valamerre még tudnak nyitni új pályákat és új liftet hozzá, mert azok nagyon kelleni fognak, vagy legalábbis tudná enyhíteni az A és B lift jelnlegi terheit, ha másfelé is lehetne csúszni, illetve onnan liftezni.

Igényes és ennek megfelelő árszínvonalú hütte várja a megfáradókat. A parkoló közel van, igaz havas, de ez nem okozott különösebb problémát ott jártunkkor.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.