Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Avar Hotel Mátrafüred****S - új wellness szálloda a Mátra szívében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tervező
85 élménybeszámolót írt
85
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2020.02.06. 13:34
Nem a parttalan vita folytatásaként: 30 éve sízek Ausztriában (is) világhírű helyen. Soha nem adtak vissza pénzt, ha vihar miatt nem mentek a liftek, pedig volt olyan, hogy még az alsó kabinosok sem üzemeltek. Egyik év febr. végén 2000 m-en + 16 fok meleg csapott be,a közönség nagy része egy nappal hamarabb hazautazott, annyira nem lehetett sízni (Hollandok, Angolok is !) kutyát nem érdekelt, milyen messziről jöttek, pénz visszatérítés a heti bérletből szóba sem jöhetett. Egyszerűen ez benne van a kifüggesztett üzletszabályzatukban , mindenki ennek tudatában vesz jegyet (persze ha elolvassa, de ugye a rendelet nem ismerése... )
Nyár: időjósok Balatonra szelet mondtak, elmentem szörfözni, szél sehol. Oda vissza 2210 km: Na kinél követeltem kártérítést??

Az sajnos nagy baj, hogy a hazai közterhek miatt nálunk minden aránytalanul drágább. Még mindig olcsóbb (max egyforma) a szállásom ára A-ban 20 m-re a kabinos kötélpályától (számlával !), mint bármelyik magyar közepes panzióban....
Egyébként Ausztriában is megfigyelhető, hogy az kisebb pályaterületek jegyára messze felette van annak, mintha a nagyobbakéval területarányosan számolnánk át azok árait.
Előzmény: (Tjan 208155)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.