Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Wood Villa Mátra - egyben bérelhető új, jacuzzis gerendaház a Mátraszentistván Sípark mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
lorylaci
40 élménybeszámolót írt
40
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2020.02.28. 20:47
Ma voltunk itt feleségemmel és kisfiammal. Sokszor voltunk már az éves során, gyerekkel ez volt az első szezon, és eddig négy alkalom volt. Megtanultunk, hogyha tömeget kerülni akarjuk, akkor vagy esti sízésre kell jönni, vagy hétköznap. Kisfiam 3,5 így a hétköznap marad.
Reggel még esett a hó, így nagyon szép volt a táj. Sajnos sűrű köd volt, és hideg szél fújt, ami feleségemet eltántorította délutánra. De aztán egyszer csak felszállt a köd, kicsit ki is sütött a nap, és szinte tökéletes lett, így ment tovább a síelés kifulladásig.
A pályából szerintem kihozták azt, amit lehetett. A tányérosnál voltak lyukak és buckák, amin sokan estek, remélem a friss hó birtokában rendebe fogják rakni. Hol van gyerekkorom tele, amikor szánkózni jártunk ki a kiskunság homokbuckáira?

Amit szeretünk, hogy közel van, és a síoktatópark egyébként jó lett kialakítva, én is szoktam tanítani ott kisfiamat, most már tudja a kötelest használni. Mivel kevesen érkeznek több napra, vagy akár tényleg egész napra, hiányzik az egész napos gyerek felügyelet lehetősége - de lehet csak az én kisfiam tudja végigmozogni az egész napot.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.