Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
A Páholy | Grand Chalet Mátra
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
GGregory
67 élménybeszámolót írt
67
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2023.01.30. 16:53
Sziasztok!

Mi voltunk vasárnap 1/2 napot délelőtt, 9:20-ra értünk a parkolóba sor nem volt a pénztárnál, de közeli parkoló már kezdett megtelni. 10:30-ig ketten mentünk a négyülésesen, mert olyan kevesen voltak. A tanuló pályán gyorsabban nőtt a sor, de egy idő után beindították a második tányérost is, így az is haladt (8-12 percet kellett sorba állni). Egyszer álltunk meg teát inni (otthonról hoztam, így hütte árakat nem tudok írni).
Hóágyúzás folyamatos volt, de ez engem személy szerint nem zavart (persze, ha a csákányos ott állt meg ahol pont ránk jött a friss vízpermet, akkor azért ez nem volt kellemes). A 4. pálya aljában is ment a hóágyúzás amitől itt folyamatosan friss havon lehetett csúszni. Valóban sok a kezdő, de közveszélyes csak egy-kettő akadt (pl.: egy idősebb úr úgy fordult/lassított, hogy a botját 45°-os szögben felfelé tartva szúrt egyet hátra és ezt tudta mindkét irányba, egy másik úgy előzött, hogy átment a fiam lécének az elején, a csákányosnál hegyét hátra, felfelé tartani szinte alap…). Vigyázni kellett, így a nap elején még gyorsabb voltam a gyereknél, aztán ő is bátrabban kerülgette a fetrengő embereket.
Síelgetni jó volt végre itthon is, ha a 3 és az 1-es pálya menne akkor talán egész napos jegyet veszünk, de persze akkor a 4-est hanyagoljuk, hogy ne zavarjunk.
Árak szinte Ausztria, ott vannak ahol a minden más is a csirkefarháton kívül.
Dél körülre már 10 perc volt egy kör a 4-es pályán, ami nem is csoda mert ekkora már az út másik felén is rengeteg autó állt…

Legyen szemüveget!
Előzmény: (VÁrpád 217645)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.