Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kanrich_
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2007.12.26. 19:47
A 4-es és a 3-as pálya is teljes hosszában ment, a pályák minősége megfelelő volt, a személyzet stílusa és hozzáállása szintén. Mindenki nagyon kedves volt, az embereken "nyugati" hozzállást éreztem.

Negatívomok:
-Reggel annak ellenére, hogy tudvalevő volt, hogy karácsony másnapján mennyien lesznek (plusz ugye előző két nap zárva volt a park), összesen egy pénztár volt, az is baromi lassan haladt, kb 30 perc túlzás nélkül elment várakozással.
-A karácsonyi emberáradat miatt rengeteg volt a várakozási idő a lifteknél, persze erről nem a sípark tehet.
-Amiről viszont a sípark tehet, az az, hogy a 3-as és a 4-es pálya alján lévő felvonók szinte percenként megálltak, a sor nagy része ennek köszönhető volt, egyébként szerintem még elviselhető lett volna...én nem tudom mi volt ennek az oka, de ennyiszer nem láttam még felvonót megállni azért, mert vki kiesik belőle + plusz műszaki hiba miatt
-A nap végén, mikor utoljára mentünk fel tök rendesen és illő módon elköszönt a személyzet: "Utolsó csúszás, reméljük élvezte e napot, visszavárjuk! - hmmm, mondom ez milyen király, hirtelen elfeledkeztem, hogy Magyarországon vagyok...de aztán kb 3 percre rá azért jött a szomorú igazság:
A felvonó olyan 16:02-kor megállt, úgy, hogy rajta emberek, akik mentek fel a kocsijukhoz...ezt követően aztán hiába vártunk fagyoskodva, senki egy szót nem szólt, hogy mi a fene van. Várjunk még? Vagy mi történik? Ez persze igencsak gáz, mert akik lent ragadtak, azoknak azért síbakancsban nem kis melőó feljutni a tetőre félsötétben...én még viszonylag fent is voltam, de miután olyan 15 perc várakozás után lecsatoltam a felvonón, és nekiindultam, úgy szentségeltem, mint a többiek! Miért nem küldenek vkit? Ez Balkán...

Namármost, ez volt, ennek ellenére nem akarok senkit lebeszélni, mert lesz ez még bizonyára jobb is. Aki a közelben lakik, szerintem jó választás. Aki nem...nos, nézze meg és döntse el. Ár érték arányban jobb-e pl Budapestről Semmering vagy éppen Donovaly, mint hazánk egyébként igencsak fejlődő síparkja.

Bocs, hogy ilyen hosszút írtam, de én mindig szívesen olvasgatok a fórumban, mielőtt megyek vhova, ezért nem fogok pl Eplénybe se menni! :)

BUÉK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.