Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Melyik a legszuperebb hely a franciáknál?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Melyik a legszuperebb hely a franciáknál?
2005.02.02. 09:10
Köszi!
ez a 44 000 alap tényleg nem az az egetrengető összeg:) Ti utazási irodával mentek? vagy kinéztek online egy szállást és lefoglaljátok? Csak azért kérdezem, mert mintha így egyénileg azért olcsóbb lenne. Persze nm tudom, hogy akkor mi van a kaucióval, lehet ilyenkor külön kéne fizetni?
ez a Les 2 Alpes jónak tűnik!! Néztem egy tesztbeszámolót róla. Ott említettek egy bizonyos La Grave helyet, ide valóban nem érvényes a síbérlet? Meg vannak vmiféle déli része, itt milyen a hó? Bár feltételezem azért januárban nem lehet gond, de mostanság sohasem lehet tudni. Kb. ha százalékra kellene mondani, akkor mennyi része fekszik erdős területen, s mennyi fahatár felett. Mert hát rossz idővel is kalkulálni kell..
Érdekes, hogy azt mondod a városok olcsóbbak, Ausztriába pont az ellenkezőjét tapasztaltam Villachba 10 euróért dobálják a pizzákat, fennt meg 6 eurótól is vannak. A "forrócsoki indexe" azért Ausztriának talán vmivel jobb:) Önállátásos appartmanba voltatok? Van a közelben bolt, s ott milyenek az árak?
Mennyi a várakozási idő? (felvonóknál)
Fitnessterem van, s ha igen mennyi a használata?
Hát így még ennyi lettem volna, s mégegyszer köszi az eddigi válaszokat is !
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.