Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Stuhleck
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hirschenhof Apartmanház / sípálya közeli szállás Semmeringen - 300 méterre az ülőlifttől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cwetok
10 élménybeszámolót írt
10
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Stuhleck
2019.03.17. 22:30
A márc. 15.-i hosszú hétvége vasárnapját töltöttem itt. 9-re érkeztem a P2-be, egész közel tudtam a pénztárhoz parkolni. Csak délelőtti jegyet vettem 12:30-ig, mert arra számítottam, hogy a 10+ fok miatt délutánra kevésbé lesznek élvezetesek a pályák. Kb. 11-ig nagyon jókat lehetett csúszni, aztán kezdték magukat megadni, végül 12:30-ra már igazi buckatengerré váltak, főleg az alsóbb részeken.
A pályákat jól leírták előttem. Csak osztani tudom a véleményeket: hosszúak és szélesek, kiváló vonalvezetésűek. Fél nap alatt nem tudtam az összeset besíelni, de kedvencem a 3-as és 11-es pályák voltak, de többi is nagyon élvezetes. A 11-esen (is) komoly buckákat túrtak össze délre a sporttársak. A végén fáradt combokkal az egyik bucka ki is fogott rajtam és meghívott egy röppenésre, aminek nem tudtam ellenállni. Nekem szerencsére nem lett komoly bajom, nem úgy mint egy sítársnak, akit a hegyi mentők vittek le :(

Nem bántam meg hogy csak délelőtti jegyet vettem, mert a pályák délre nagyon szétestek a meleg miatt. A vizes hó meg blokkolta a léceket, a vízszintes részeken botozni kellett. Persze márciusban erre már lehet számítani.
Összességében kiváló pályarendszer Pesttől 3 órára. Simán visszatérő hely, de akár több napra is megfelelő.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.