Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

La Plagne - Les Arcs - Paradiski

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
pomat
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: La Plagne - Les Arcs - Paradiski
2018.02.19. 18:45
Én most a szállás miatt írok ide, hogy senki ne kerüljön hasonló helyzetbe.
2018. január 26-án érkeztünk Plagne 1800-ra, a Residence Lauze apartmanjaiba foglaltunk szállást. Az utazási irodától azt az tájékoztatást kaptuk, hogy busszal oda lehet állni a házhoz, és hogy ez pályaszállás, be lehet csúszni a lifthez és a pályáról a szálláshoz is!
A Residence Lauze-hoz NEM lehet busszal közel menni,és NEM lehet becsúszni a lifthez és a szálláshoz sem! Ráadásul az apartmanházakban NINCS LIFT! Ez is meglepetés volt, ezt elfelejtették közölni velünk! Savoy-i stílusban épültek, ami azt jelenti, hogy 5-6 db 4 szintes épület van összeépítve, átjárhatóak, de sehol nincs lift. A házakban így 0-7 emelet van,kisebb labirintus, az 5-6. emeleten van a sítároló (utca szint),így a csomagokkal, majd később beöltözve síelés előtt, illetve után is kénytelen voltál 4-5-6 emeletet föl-le lépcsőzni, hogy elérd a szállásodat. Az apartmanok egyébként jók voltak,csak a többi körülmény nehezítette az ottlétet. A kulcsokat a szomszéd faluban (Plagne Center) tudtuk átvenni, ahol a kauciót bankkártyával lehetett fizetni (600-800 euró). Úgy kellett elhagynunk a szállást, hogy senki nem vette át az apartmanokat (elmondásuk szerint nem volt rá emberük)és hogy elvileg a távozásunk után 15 napon belül feloldják a bankkártyák zárolását, ha szerintük rendben vannak az apartmanok, vagy megterhelik a kártyánkat a beleszólásunk nélkül. Most február 19-e van és még mindig zárolva vannak a kártyák, bár nem jelezték, hogy probléma lett volna az apartmanokkal.
A szállásról nem lehet becsúszni a lifthez és haza sem, a házak dombon vannak, aszfalt úton kell gyalogolni autóforgalomban, ami út hazafele már meglehetősen nyűg volt.

A pályák és az idő viszont fantasztikus volt, rengeteg havunk és 5 nap szikrázó napsütés volt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.