Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Donovaly
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Sport Hotel Donovaly - felújított szálloda nagy wellness részleggel Donovalyban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
scottish
11 élménybeszámolót írt
11
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Donovaly
2020.02.24. 14:15
Még február elején 02.08-02.14 között voltunk itt. Családostól, két gyerekkel, no meg a legkedvesebb anyósommal. Egy hónappal korábban elmentünk, megnézni a viszonyokat. A Sport Hotel már akkor is tutinak tűnt, de havat nem nagyon láttunk.

Szerencsére az égiek kegyeikbe fogadtak, mivel előtte esett vagy húsz centi hó, így a pályákon is porhóban lehetett snowboardozni. A másik nagy előnye Donovalynak, hogy nem csak a pályákon, de akárhol lehet csúszkálni, így a gyerekek vígan szánkóztak az anyóssal, míg mi a pályán gyakoroltunk. Mivel párom még a levelezést gyakorolja, és én sem vagyok veretes feketepályahuszár, ezért szinte csak a kék oldalon csúsztunk. Nekünk tökéletesen megfelelt. Széles pálya, pont annyi letöréssel, hogy még ne essünk-keljünk végig.
Szóval kezdőknek nagyon ajánlott. A felvonó (beülős) nem snowboard barát, ezért lecsatoltunk és kézbe vittük fel a cuccot, mint ahogy a boardosok 80%-a.

A szállás főnyeremeny lett. Bár hivatalosan nem beszélnek magyarul, azért mégis volt aki igen. A gyerekek játszószobája akkora, mint a lakásunk. A Wellness gyerekmedencéjében pedig egy fél napot elpancsoltak. A kaja jó volt, bár a sztrapacskát itt már nem "forgalmazzák" :(

Szerintem míg a gyerekek felnőnek, rendszeres látogatók leszünk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.