Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Lackenhof am Ötscher
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Sporthotel am Ötscher - Lackenhof legnagyobb szállodája - pályaszállás
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
idavid
18 élménybeszámolót írt
18
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lackenhof am Ötscher
2014.02.26. 23:25
2014. február 14-23. között voltam Lackenhofban a SkiCULT oktatói táborában.

Utazás: 4-5 óra Budapesttől, autópálya, majd egy kis főutas-szerpentines szakasz - nehéz elrontani, az Ötscher Ski Arena Gaming városkától már ki van plakátolva.

Lackenhof: élelmiszerüzlet nincs, az Intersportban tudtunk borsos áron egy-egy üveg sört, üdítőt venni. Legközelebbi üzlet Gaming központjában a SPAR (20 perc autóval, optimális útviszonyok mellett!) - itt már Lackenhofba menet érdemes megállni. A Sporthotel aljában van egy klub is, populáris zenékkel, normális árakkal, biliárddal.

Szállás: Pension zur Post. A szobák rendben voltak; a félpanziós ellátás adagja és minősége általában megfelelő volt. Az italbár választéka és árai átlagosak. A hatalmas, fűtőtt sí/bakancstároló kifejezetten tetszett; a sípálya 5 perc sétára. A Wi-Fi szolgáltatás kritikán aluli vagy éppen egyáltalán nem volt, annak ellenére hogy fizetős. A szállást összességében ajánlom, magyarul is beszélnek.

Síterep: nagyon kevés hó és meleg időjárás fogadott minket. Csak a Kis-Ötscher pályái voltak nyitva, ezek közül a kék "Familienabfahrt" kezdőknek és családoknak tökéletes, a fekete/piros pedig a haladó síelőknek élvezetes. Délutánra mindegyik pálya buckásodott-kásásodott, az Eibenkogl alatti pályák sokszor már délelőtt is élvezhetetlenek voltak. Ez egy ilyen szezon, sajnos.

Felvonók: sima négyülésesek, illetve két rövidebb csákányos, ráérős tempóval. Pörögni igazán nem lehet, inkább egy családi/hétvégi síterepről van szó.

Hütték: kedvencünk az Ötschertreff volt, hatalmas étterem nagy asztalokkal, közvetlenül a pálya aljában. Az XXL burger és a pizzák frissek és nagyon finomak, ezeket nyugodt szívvel ajánlom, árban is kedvezőek (4-8 EUR); van ingyenes és jól használható Wi-Fi is (a kódot kérd az alkalmazottaktól).

Összességében egy kellemes családi/tanuló pályarendszerről van szó, komolyabb síelőknek szintentartó hosszúhétvégékre ajánlanám inkább.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.