Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Ischgl
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Montanara - alpesi szobák és apartmanok Ischglben, nagy wellness részleggel
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hu1zam
432 élménybeszámolót írt
432
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ischgl
2018.12.03. 23:27
Múlt szerdán megegyeztünk az öcsémmel, hogy ideje elkezdeni a szezont. Ezáltal csütörtök reggel egymagam elindultam az arlbergi lakókocsihoz (Érdről 851 km), én odaértem délután ötre, öcsém éjfélre (ő ellenkező irányban lakik, neki 3 óra az út, de későn indult). A közelben Ischgl tűnt a legalkalmasabbnak, kb. 60 km/40perc autóút, úgyhogy péntek reggel odamentünk.
- pályák: a 250 km-ből 60-70 volt nyitva, de a kevés hó ellenére kifejezetten jól előkészítettét őket. Semmi jég vagy kavics, estére se buckásodott, igaz tömeg sem volt. Látható módon az osztrák dolgozók jobban odatették magukat, mert szombaton a samnauni oldalon nem volt ratraknyom... Persze, ez legyen életem legnagyobb problémája :) Már most is simán le lehet jönni a völgybe a szállodák közé.
- időjárás: pénteken felhős (az előrejelzés 2 óra napsütésről regélt, de ez abban nyilvánult meg, hogy 14:00-kor 3 percig átszűrődött a nap a felhők mögül), aztán szombaton gyönyörű verőfény volt.
- problémák: első felmenetelkor kihullott egy telefon egyikünk zsebéből (még a kabinban). A liftesek még este is közölték, hogy nem találták. Aztán másnap reggel átadták, szépen kikapcsolva, hogy nehogy lemerüljön! Pénteken rossz pályán jöttünk le a völgybe, több kilométeres kutyagolás után sikerült megtalálni a parkolóházat, ahol reggel hagytuk az autót. De legalább jól körülnéztünk a városban.
- láthatólag folyamatosan fejlesztenek. Eddig se volt egy nyomor hely, de továbbra is Labancország egyik legelitebb síközpontja. Pl. az egyik szálloda 8-ik emeletén van az úszómedence, aminek üveg oldalában látszanak a fürdőző népek... Az árakat nem kommentálom.
- elég sokat járok mindenféle európai síterepen, de ennyi román szót sípályán utoljára Brassó Pojánán hallottam, magyarul csak mi ketten beszéltünk...
- gurmandoknak ajánlom a Schwarzwandhüttét, kiváló olasz kaják vannak ott
apartman.jpg
Brudern.jpg
Svajc-Ausztriabol-nezve.jpg
IMG-0149.JPG
IMG-0153.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.