Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

"Fapados" sízés - vélemények, tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: "Fapados" sízés - vélemények, tapasztalatok
2007.10.13. 12:32
Amire nagyon oda kell figyelni a transzfer, én még nem ástam bele magam annyira a francia&svájci transzferekbe (pl Genfből), de amit láttam az sok(k)!
Svácjci desztinációknál érdemes megfontolni a Swissnek a Fly&Rail ajánlatát. Illetve van néhány szálló,ami csomagokat ajánl,és ebben benne van már a reptéri transzfer is! Ugyanúgy egyre több síterep v helyi utazási iroda ajánl kedvezőbb áron transzfert. Érdemes ezeket nézegetni, böngészni.
Ehhez képest Barcelonából Andorra baráti; 50 euró retúr.
Egyébként épp tegnap foglaltunk Barcelonába (125 euró), retúr,taxxal+sífelszereléssel! Az Austrian ingyen szállítja a sí+boardfelszerelést.

Túlképpen a fapadosoknak ez a buktatója, pl Ryanairnél csak akkor van incl benne, ha szept 30.ig bookolsz. Wizzairnek pár éve szintén voltak síelős csomagjai,nem tudom, hogy most még kínál-e ilyeneket (én nem láttam).
Mellesleg Ryannak pl Linz-Barcelona (nyilván ez inkább azoknak jó,akik Nyugat-MO-on laknak) 60 euró sí nélkül. Síre one wayre valami 15 eurót számolnak rá. Szóval sokszor áll a mondás, amit megnyersz a réven azt elveszted a vámon, de azért lehet okoskodni, csak résen kell lenni :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.