Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Niederalpl síterep leírás cikk galéria videó értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Niederalpl
Üzenet szövege
Feladó:  Tumbász GeriFérfiProfi síelőProfi snowboardos
Dátum: 2011.10.09. 01:19
(Üzenetazonosító: 121592)
Tumbász Geri Hozzászólások: 109
Regisztrált: 2007.02.12.
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Ugyan a terep honlapján még nyoma sincs, de néhány újdonság azért van itt kilátásban:

Az idén nagy változások történtek, történnek itt a hegyen. A teljes rendszer – pályák, liftek, üzemeltetés – gazdát cseréltek. Új tulajdonosi és üzemeltető kör vette át a terepet, és azonnal bővítésekbe, tereprendezésbe, szolgáltatásbővítésbe kezdtek. A pályák, sőt szinte az egész hegy átalakult az ősz folyamán. Gyakorlatilag áttúrták a hegyet. Új pályákat nyitottak, a régi lejtőket kiszélesítették, a lejtésüket kiigazították, a keresztülvezető erdészeti utakat teljesen megszüntették. Mind ezt a beszántás és hengerezés szintjéig. Lift egyelőre nem lesz lecserélve, de a meglévők gyorsabbak lesznek idéntől. Még a világ leghosszabb menetidejű liftjeként ismert csákányost is igyekeznek felturbózni az idei télre, még ha ez lesz a legkomolyabb kihívás is az új gazda számára. Új lift a következő szezonra épül majd, mert idén a tereprendezés mellett a hóágyú rendszer hosszú távú bővítésén dolgoztak az üzemeltetők.

Ami viszont biztosan lesz: új lejtők, szélesebb, egyenletesebb lejtésű pályák, valamint sok csábító program.
A szezon a tervek szerint december 1-jén indul ingyen síeléssel, és kitart húsvét hétfőig, azaz 2012. április 9.-ig!
A bérletek árai több mint barátságosak. Egy felnőtt szezon bérlet az idén 199,- euro! Napi jegy 29,- euro. Az ifjúsági jegy – mert ilyen is van – 20 éves korig van kitolva, ami 20,- euroba kerül, míg a gyerekek 12 éves korig 15,- eurot fizetnek egy teljes napi csúszkálásért.

Ami még várja itt a hósport rajongókat: magyar-osztrák sí- és snowboard iskola, valamint telemark centrum kölcsönzővel, gyerek és felnőtt felszerelésekkel, az iskolában magyar nyelvű oktatókkal. Lesznek tanfolyamok és oktatási programok gyerekeknek, felnőtteknek, kezdőknek és profiknak. Igen, profiknak is. A síterep üzemeltetésében részt vállaló síiskola ugyanis rendelkezik a terep kialakításának lehetőségeivel, így minden speciális témára tud megfelelő terepet biztosítani. Így jön létre idén egy gyermek (baby) FreeStyle Park, ahol a freestyle stílussal barátkozó gyerkőcök, srácok is kipróbálhatják magukat biztonságos körülmények között. Kis ugratók, kis boxok, az első próbálkozás öröméért.

Folyt. köv....

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »