Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Niederalpl
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ani
27 élménybeszámolót írt
27
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Niederalpl
2005.03.16. 09:26
Sziasztok!

Na szóval: valóban fekete jelzése van a 4 üléses melletti pályának, de csak a letörés után. De nem olyan régen lehet ez kirakva, mert úgy emlékszem még 2 éve ott piros volt, és megnéztem a lenti térképet és még ott is pirosként van jelölve. Nem tudom ez mitől függ illetve gondolom van valami szabály rá, és ez változott ezek szerint? Érdekes.
Egyébként nagyon jó volt, vasárnap délelőtt szakadt a hó, és fújt a szél. Délután már enyhült az idő, hétfőn kedden ezerrel sütött a nap és a minuszból plusz 6-8 fok lett. Tapadt is a hó, az a 2-3 méter rendesen. Szombaton még az összes snowboardos pályán kívül közlekedett, hétfőtől csak a pályán.
Egyébként régen én is elég sokat jártam Stuhlecken, de amennyi előnye annyi hátránya van. Lehet hogy Niederalpon többet tudok síelni, igaz nem oylan hosszú és változatos pályán, de nem állok sorban 20 perceket, sőt gyakorlatilag most alig alig voltak. Így egyáltalán nem álltam sorba. Az biztos hogy a pályát elég gyorsan meg lehet unni, de én síelni zseretk nem sorban állni, meg kerülgetni az embereket. Mert Stuhlecken telítve vannak a pályák. Egy felvonó fejlesztés valóban ráférne, de akkor többen is lennének valószínűleg, úgyhogy jó ez így ahogy van.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.