Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2012.09.12. 19:26
(Üzenetazonosító: 140046)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ugye nem felejtettétek el, hogy vasárnap ismét gyepsí nap lesz Visegrádon a Nagyvillám Sípályán!

Most már tényleg vége a nagy melegeknek és holnaptól itt a hűvösebb idő, és szerencsére esőt is ígérnek. Ez többeket elszomorít, de a gyepsí napra készülőknek jó hír, így már elviselhető lesz a síbakancs és a védőfelszerelés is. Az eső kellően megpuhítja majd a pályát, mintha csak ratrakolás után lennénk, olyan bátran lehet majd gördülni a szerkezetekkel.

10 órától profi csoport szerveződik haladóknak Tumbász Geri szervezésében ( http://www.facebook.com/events/2259...80790861314/ ) , itt találjátok a részleteket.

Korlátozott számban áll rendelkezésre gyepsí, szeretném ha E-mailben jelentkezne aki részt akar venni a gyepsí napon és szeretné kipróbálni a Rollkákat. Akinek esetleg van, az feltétlen hozza magával! Lesz most is két tűzött pálya, amiben lehet gyakorolni és természetesen nem kell gyalogolni a hegyre, mert működni fog a C felvonónk. Kifejezett oktatás csak a haladóknak lesz Tumbász Geri szervezésében, de próbálunk mindenkinek segíteni az indulásnál.

A továbbiakban szerdánként 17-20-ig, és vasárnaponként 14-18-ig lesz edzés a pályán a szokásos feltételekkel Szivák András és jómagam részvételével. Várunk minden érdeklődőt a későbbi időpontokban is, úgyhogy semmiről nem maradtok le. Október elején nyit a műanyag pálya, melyen síléccel is lehet tanulni teljesen kezdő szinttől.

Mindenkit arra bíztatok, hogy időben kezdjen el kivételesen készülni a télre, mert az aszálynak egyszer csak vége lesz és akkor mindent el fog borítani a hó, és csak a sízni, boardozni tudóknak van esélyük a talpon maradásra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső sí és gyepsí oktató, üzemeltető
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.