Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.09.01. 19:05
(Üzenetazonosító: 51613)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 149
Regisztrált: 2006.07.08.
10 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Sí és Snowboardos Barátaink!

Indul az őszi gyepsíszezon a Nagyvillám Sípályán Visegrádon!

Augusztus utolsó hétvégéjén, az eddiginél is nagyobb létszámban vettek részt gyepsíelők a szokásos hétvégi edzésen. A törzsközönségen kívül szép számmal próbálkoztak először a gyepsízés rejtelmeivel. Olyanok is akadtak akik csak arra sétáltak, és vasárnapi ruhájukat nem kímélve próbálkoztak meg először a lecsúszással, majd a végén már a törzsközönséget megszégyenítő módon karcolták az íveket.

Reméljük, hogy a nyaralás végeztével egyre többen gondoljátok úgy, hogy most már a hamarosan beköszöntő télre kell készülnetek, és mi mással mint gyepsível. Mondom ezt azért, mert a téli felkészülés "sízéssel" a leghatékonyabb, és a műanyag pályák inkább kezdőknek ajánlhatóak, a gleccserek meg túl messze vannak.

Tehát marad a gyepsí, ami tapasztalataink szerint megtanít rendesen sízni. Hogy miért? Mert a sízők többsége nem élez eléggé és hátul terheli a lécet, itt pedig az élezés alapkövetelmény és a hátul terhelők pedig fenékre esnek. Mivel a gyepsínél az ívek karcolása a carving síeléssel (kanyarsíelés) azonos technikát követel meg, ezért a rendszeresen gyakorlók már ősszel elsajátíthatják ezt az új technikát, és télen már szabadon karcolhatják az íveket.

Információk a https://www.visegradsipalya.hu honlapon, a fórumban, a képeknél és a gyepsí menüpontban. Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató 20/9590213
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »