Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyepsí
2008.09.11. 23:10
Sziasztok!

A mai eső után igazán jól lehetett íveket karcolni a pályán. Szinte a gurított rövidlendülethez hasonlóan lehetett besűríteni az íveket, megcsúszás veszélye nélkül. A felpuhult pálya nem is rázott annyira mint korábban, így bátran ajánlhatom mindenkinek, igazi síelés élményem volt ma. Ráadásul az utolsó csúszásokhoz már be kellett kapcsolni a pályavilágítást, ami csak tovább fokozta az élvezetet.

Úgy néz ki a nyárias időknek vége, és az újra megjelenő csapadékos időben kiváló "hóviszonyok" várnak mindenkit a pályán, remélem a vele járó hűvös idővel egyre többen érdeklődnek majd a téli gyepsís felkészülés iránt. Egyébként a visegrádi pálya ad otthont október 4-én a Síoktatók Magyarországi Szövetsége első szakmai napjának, melyen a fő téma a gyepsí szerepe a síoktatásban, carving sítechnika és a gyepsí összehasonlítása. Természetesen az elmélet gyakorlattal is párosul, több oktató gyerekként már versenyzett is gyepsível, többen pedig először próbálkoznak majd. Remélem sikerül készítenünk egy videós összefoglalót az eseményről, a webkameránk pedig működni fog a rendezvény alatt.

Emberek ébresztő, hamarosan itt a tél, készüljünk együtt gyepsível a szezonra, hogy a besíző táboron már jó kondícióval és remek sítudással brillírozhassunk.

Információk a http://www.visegradsipalya.hu honlapon, a fórumban, a képeknél és a gyepsí menüpontban. Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató 20/9590213
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.