Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Gyepsí

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.19. 23:49
(Üzenetazonosító: 53028)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 149
Regisztrált: 2006.07.08.
10 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Ismét nagyszerű hétvégét zártunk, ami természetesen a kiváló időjárásnak is köszönhető. Talán egyre többen érzik, hogy közeleg az évszázad legnagyobb tele és erre bizony fel kell készülni valahogy?

Szombaton eddig egyáltalán nem volt jellemző, hogy alig maradt szabad Rollka és szinte tele volt a felvonó. Persze köszönhető ez a síoktató "válogatottnak", akik itt tartották edzésüket a jövő heti gleccser sízés előtt. Sajnos erről a sízésről nekem le kellett mondanom, de pont ennek köszönhető, hogy így az ünnepek alatt folyamatosan nyitva leszünk (23., 24., 25., 26.) délután 2-től este 6 óráig. Remélem a kiváló időre is tekintettel, új próbálkozókkal is találkozhatunk majd, hiszen nekik szól 50%-os kedvezményünk, amit szerintem nem szabad kihagyni.

Vasárnap szintén szép időben, az egyre bővülő törzsgárda részvétele mellett, jelentős számú első próbálkozó ismerkedett a "zöld" sízéssel. A pálya melletti szerpentin útról jó páran rácsodálkoztak a sípályán látható mozgásra és érdeklődve szemlélték a furcsa görgős szerkezeten némi zajjal lesikló különleges öltözetű lényeket. Többen is esküdöztek, hogy ezt ki fogják próbálni. Hát majd meglátjuk!

Érezhetően közeleg a tél, ami a naplemente után volt igazán érezhető. Egy csapásra csípős lett az idő és már a hóágyúk felé kacsingattam, hogy lassan készenlétbe kell helyezzük őket. Addig is bizton állíthatom, hogy a sikeres téli szezon alapja a jó felkészülés, és nemcsak a pálya üzemeltetőknek, hanem a sízőknek is.

Emberek ébresztő, nyakunkon a tél! Gyepsíre fel és télen már játék lesz a síelés!

Üdv! Gutbrod Rezső Nagyvillám Sípálya Gyepsí Team! 20/9590213 https://www.visegradsipalya.hu
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »