Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Pécs - Misinatető
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
illeskese
148 élménybeszámolót írt
148
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Pécs - Misinatető
2017.01.23. 21:19
Ma délután busszal felmentem a Dömörkapuig, mivel a TV-toronyig nem jár a busz. Innen egy jó 20 perc alatt a síházhoz értem, délelőtt telefonon érdeklődtem hogy megy-e a felvonó, pont akkor indultak. 1 körül érkeztem a síházhoz, beköszöntem, majd a már jókedvű felfonókezelő Úr csak annyit kérdezett tőlem: "Hoztál bort?" :D
Kicsit kifújtam magam, fizettem egy napijegyet, megkaptam az övemet és mentem is. Rajtam kívül hárman síeltek még, mint megérdeklődtem ha 10-20 ember összegyűlik, az már tömeg. :) Szokásosat tudom mondani, ajánlott a bőrkesztyű, kövezős léc, és a jó térdek. A pályán persze sok helyen fű, kő, bucka, ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam. Nem használtam még hasonló felvonót, de a honlapjukon lévő két képet lecsekkolva nekem elég volt az instrukció, valahogy egyből ráéreztem. Az is igaz, hogy eddig ez a felvonó dolgoztatott meg legjobban, oda kell figyelni, felfelé is megedzi az embert.
Én szorítok még az időjárásnak, egy újabb 20-30 centi nagyon jól esne mindenkinek. 4-kor elmentem, utólag is köszönöm az egyik síelő srácnak hogy levitt kocsival. A lécemet otthagytam, szerdán tervezek még egy kört menni.
IMG-3446.JPG
IMG-3449.JPG
IMG-3451.JPG
IMG-3452.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.