Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Svájc
Zermatt - Matterhorn
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szecsi
542 élménybeszámolót írt
542
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Zermatt - Matterhorn
2006.10.10. 21:04
Mi 2006 feb. 3-11 között voltunk Zermattban!
Aki "olcsó" szállás szeretne Zermattban az nem igen talál. Viszont Zermatt előtti településen Tasch/Tisch (svájciak Tasch-nek írják umlauttal, azért írtam így is úgy is mert volt ahol így volt ahol úgy láttam) ahol egyébként is le kell rakni az autóinkat van egészen jó áron apartman. Monte Rosa Aparthotel a neve, a szállás mellett közvetlenül van vonatmegálló. Jah és persze gondolom nem kell mondanom hogy nem olyan mint a MÁV... szóval hang nélkül közlekedik. Mellesleg a szobák is tökéleltesen berendezettek és hangszigeteltek (ezt csak onnan tudom hogy nagyon hangosan buliztunk viszont a lépcsőházban, szomszéd szobában semmit sem lehetett hallani). Szóval mindenkinek ajánlani tudom csak!
A előttem szólók már írták hogy mennyire király a síterep. Szerintem is überelhetetlen, az tény hogy sok a nagykabinos amiben állni kell és többnyire mindig teli van kivétel az ebédidő is 3 fél négy utáni időszak, a felvonók kb. 1/2 5 ig járnak!!!
Aki ide elmegy az számoljon előre hogy nem két filléres mulatság lesz... azonban nagyon megéri!
Ha valaki ügyes akkor az egész túrát szállás+síbérlet (6napos) + utiköltség kb. 80000 ftból ki tudja hozni. A költőpénz meg mindenkinek a saját dolga...
A léc bérlés sem volt valami drága egészen emberi svájciak révén és tökéletes állapotban voltak. Egyik barátom szorult rá mivel tönkrement segénynek a kötése.
Aki igényes helyre akar menni mindenképpen ajánlani tudom csak!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.