Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar TOP 10

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mácsai Tomi
164 élménybeszámolót írt
164
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar TOP 10
2012.04.04. 07:35
Abszolút igaz!
Szinte minden terep első valakinek.
Van nálunk is egy "keménymag", akik szezonban gyakran reggel 6-tól este 10-ig (vagy még tovább) kint vagyunk minden lehetséges napon a pályán a munkát és síelést váltogatva. Ezen kívül egész évben dolgozunk a fejlesztések előkészítésén, végrehajtásán, a pálya kaszálásán, a felvonó és ratrak karbantartásán, általában ingyenes rendezvények és kirándulások szervezésén, Dobogókő népszerűsítésén. Számunkra nem lehet kérdés, hogy nekünk mi az első. :-)
Mindazonáltal hiszem és remélem, hogy minden magyarországi pályának megvannak a hasonló fanatikusai, akiknek az a pálya kell, hogy az első legyen, mert minden pályának szüksége van húzóemberekre, hogy mindenki fejlődhessen, adott esetben megmaradhasson! Mi szurkolunk és sok erőt valamint kitartást kívánunk mindenkinek, aki azért dolgozik, hogy Magyarországon minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani az itthon síelni vágyóknak!
A mi felfogásunk, hogy nem a magyarországi pályákkal kívánunk konkurálni, hanem velük összefogva szeretnénk elérni, hogy a magyarországi síelés versenyképesebb legyen a szomszédos országokba való kiszaladgálással szemben! (lásd: "magyarországi síterepek összefogása - közös bérlet" topic)
Előzmény: (WéberF 138322)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.