Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Sappada
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ifj.szabo
17 élménybeszámolót írt
17
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sappada
2013.02.06. 09:30
Ismét Sappadán töltöttünk egy hetet januárban. Már törzsvendégek vagyunk, mivel 6. alkalommal voltunk ott. Abban a nagyszerű helyzetbe kerültünk azon a héten (01.14-01.18),hogy akkor szakadt le az ég persze hó formájában. A síterep az elmúlt évekhez képest nem változott semmit. Talán a Sappada 2000 felvonóin cseréltek székeket, de lehet ezt már régebben csinálták, mert ide eljutni nem könnyű és ritkábban látogattuk. Nincs mindig nyitva sajnos. Viszont a hó mennyiségre és minőségre nincs panasz. Itt mindig csúcson van a minőség. Szóval esett hétfőtől szerdáig, a hivatalos csak 40 cm-t írt, de szerintem jóval több esett. Kedvezett a természet nekünk ismét, hogy mély hóban a pályán tudjunk síelni, és ne az eljegesedett lezúzott régi havon. Aztán csütörtökön kisütött a nap és megmaradt az elutazásig a napos idő.
Egyébként itt Sappadán előfordult olyan időszak napközben, amikor szinte csak egyedül síeltünk a családdal a pályákon.
Ezért is ajánlom azoknak ezt a helyet, akik családdal szeretnek telelni, mert nincs embertömeg.
A felvonós személyzet még mindig kedves és segítőkész, nincs panasz rájuk. A hütték is jók bár nem olcsók, viszont finom a kávé és a forrócsoki, meg a mini pizza.
Külön dicséret a Sítanodás csapatnak, az oktatásért, a kölcsönzésért, és minden egyéb dologért is. Ha szeretnétek profi cuccban, profi oktatásban részt venni, akkor náluk jelentkezettek.
Jah meg ajánlom a faluban lévő RENATO pizzázót(a Volksbank mellett 200m) , mert olyan finomat még nem ettem pizzából sehol sem mint ott.
Így aztán egy szép tartalmas hetet töltöttünk itt el ismét, és valószínűleg jövőre is ide megyünk 7.re is.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.