Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerbia: Kopaonik, Brezovica

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Berki Péter
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szerbia: Kopaonik, Brezovica
2014.03.22. 11:29
A március 15.-i hétvégére utaztunk ki Kopaonikra idénybúcsúztató síelésre. A terepet már tavalyról ismertük,és nagyon megkedveltük, ezért esett újból a választás Szerbiára.
Sajnos az időjárási viszonyok ebben a szezonban nem kedveztek a síközpont ideális igénybevételéhez, de a március elején leesett majd' 60-70 cm friss hónak köszönhetően ismét visszatért az igazi tél a síparadicsomba. Az egész szezonban lelkiismeretes pályakarbantartásnak és a havazásnak köszönhetően majdnem teljes kapacitással működhetett érkezésünkkor a pályarendszerek egésze ismét. Szikrázó napsütésben, gondosan kezelt pályákon tölthettünk el három szép napot a hegyekben!

Szállás: az apartmanok árai hasonlóak a hazai síterepek környékén található kedvező árfekvésű kiadó szállásokéhoz. (13-18euró/fő/éj)
Természetesen a magasabb szolgáltatást nyújtó wellnes és luxus szállodák közül is válogathat az idelátógató. Minket idén a luxusapartmanokat kínáló Kraljevi Cardaci wellnesz szállóban helyeztek el az utazás szervezők. Az impozáns épületben 3éjszaka/3napi síbérlet/2alkalmas wellnesz használat(Szerbia top 10 fürdőszállója közé szavazott üdülőhelyén) 130euró/fő áron kínálták. Nem bántuk meg , hogy az idén nem a pályák melletti szállások közül választottunk. Nagyon jó dolog a síeléssel töltött nap után a szaunában lelazulni, vagy a jakuzzikban kipihenni az egész nap fáradalmait.
Síbérlet: 60km sípálya rendszer és nem drágább a bérlet,mint a hazai terepeken.

Étkezés/vásárlás/szórakozás : a kp.-i sípálya körül egy komplex kisváros "üzemel" szállodákkal, síkölcsönzőkkel, fun-parkkal , éttermekkel , discóval,vásározókkal, szupermarkettel. Idén építtetek egy egész évben üzemelő bob-pályát, kicsiknek játszóteret.Nagyon hangulatos, egyedi megjelenése van így az egésznek. Nem érdemes sok mindent magunkkal hozni otthonról. Minden beszerezhető ,a hazaiaknál kedvzőbb árakon, legyen az napi élelmiszer cikkk, vagy sporteszköz bérlés.

Mi ismételten új élményekkel gazdagottunk, kellemesen töltöttük a szabadidőnket barátságos környezetben.
image.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.