Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerbia: Kopaonik, Brezovica

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gabormateffy
1 élménybeszámolót írt
1
1 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szerbia: Kopaonik, Brezovica
2023.02.20. 21:53
Sziasztok!

Az élménybeszámolómat pusztán, azért írom, mert szeretném, hogy jó legyen a síelésed.....

Jelenleg Kopaonikon vagyok a Milmari Resort egyik apartmanjában. Eddig csak hazánktól nyugatra snowboardoztam, nem jártam keletre eddig.

Szerbia, olyan balkán a szó negatív értelmében. Nem azt kapod, amit az osztrákoknál, ott ha van is valamivel probléma segítenek, hogy jól érezd magad a nyaralásodon/sieléseden. Amit ígérnek a bookingon vagy a sípályákon az úgy is van.

Ezzel szemben Szerbia/Kopaonik? (Azért esett Kopaonikra a választás, mert olcsóbb mint Ausztria, kb fele annyiból ki lehet hozni a síelést/snowboardozást)

- Belépsz a nemzeti parkba fizess 300RSD-t, ha minden nap ki meg be, akkor természetesen minden nap. A síelésed miatt kénytelen vagy ki meg bemenni, mert az út azon keresztül megy. Egy parkoló van ami a nemzeti park területén van az a Suncina Dolina.

- Ha akármelyik sífelvonó parkolójában állsz meg autóval, fizess napi 700RSD-t.

- Ha síbuszt vennél igénybe, akkor vegyél jegyet 350RSD/odaút/fő.

- Úgy hírdetik a szálást, hogy ingyenes utcai parkolás. (ez fedi a valóságot) Csak annyi bökkenő van, hogy nagyon sok hotel és apartman épült és nincs elég parkoló. De járda sem, gyalogolnak az emberek az úton. (építsünk minél nagyobb apartmankomplexumot, jöjjön a pénz! aztán hol állsz meg az autóval, hol gyalogolsz el a boltig az már nem rájuk tartozik) Ha elfogy a parkoló, akkor fizethetsz a mélygarázsért, ami rendben is van, mert plusz szolgáltatás, csak 500 apartmanra nem 30 parkolót kell kialakítani.

Nem a fizetéssel van a bajom, csak jó lett volna tudni indulás elött, hogy ez egy ilyen hely, ahol megy a piti pénzbehajtás mondvacsinált ügyeken. Inkább választottam volna a drágább és minőségibb Ausztriát.

A mentalítás....
Átvettük a szállást (ezt: Kopaonik, Milmari resort apartman S73 s74), itt az apartmanok magánszemélyek kezében vannak egy apartmankomplexumban.

Kaptunk egy dohányzó szobát, holott nem dohányzót kértünk, a booking leírásában a beltéri medencét ingyen lehet használni és a Spa részleget térítés ellenében lehet használni.

Beltéri medence a Spa részét képezi.....

Szóltam a problémákról a tulajdonosnak és a recepciónak is, megy az egymásra mutogatás. Cigifüstös szobát a tulaj nem tudja megoldani, mert 2 apartmanja van, a recepcióst meg nem érdekli, mert ő csak átadja a szóbát.

Majd a tulaj nagy nehezen felajánl 50 euró kedvezményt, ha a bookingon visszamondom a foglalást és úgy teszek mintha el sem jöttem volna. Nem és nem!

Sípálya: Jók a pályák, ápoltak is. Egy gond van, hogy sokat kell sorba állni egy felvonóra kb.10-20 perc és nem csak a központi felvonókra! Sok a rövid pálya, így könnyen összejön az 55km.

Ha síbérletet/jegyet szeretnél venni 30 perc sorbaállás, mert csak egy ablak működik a 3ból.

Ha valamit szóvá teszel, vagy segítséget kérsz, akkor vállrándítást kapsz.

Sajnos azt érzem, hogy hülyének néznek, tehát gondold meg azt a drágább nyugatot....én sajnos belefutottam.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.