Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boardos kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boardos kérdések
2016.11.05. 23:45
Jó, akkor elmondom milyen lenne :)
A paraméterei pont jók Neked, ez a hossz és keménység kell, innen indultunk el. A camberes profil az, amitől félsz. Nem tolerálja a hibákat, így azokat Neked kell elkerülnöd. Ha nem figyelsz oda, leakadhat az orra... Ezért mindig oda kell majd figyelned. Nagyobb erő kell és határozott stílus, hogy lenyomva tartsd az élét, ez fárasztóbb. De nagy sebességnél sem hagy majd cserben. Sőt, kívánni, követelni fogja, hogy gyors legyél, ez a deszka nem való másra. Pályán, kemény havon jobb lesz, mint a camrockos. De buckás, egyenetlen terepen szenvedni fogsz, mert eldobál, oda puha deszka való. Mélyhóban is többet kell majd küzdened, mert nem úszik fel úgy az orra, mint a rockeres. De ennek is megvan a technikája, amivel megoldható.

Rámehet egy fél szezon, mire kiismered és uralni fogod. Dühös leszel rá. Szidni fogod magad, hogy miért nem vettél egy puha rockeres deszkát, amivel élveznéd is a csúszást. :)

Aztán rájössz, hogy jóval kitoltad a határaid. Finom mozdulatokkal irányítod, és azonnal reagál. Egyre kevesebbet esel, mert kevesebbet is hibázol. Egyre gyorsabb leszel. Megtart. Olyankor is, amikor a rockeres, vagy a puhább deszkák már kicsúsznak. Már élvezed vele a csúszást és mosolyogsz.

Aztán, amikor a következő deszka vásárlásán töröd majd a fejed, kíváncsi leszel, hogy milyen lehet, ez után, egy könnyebben irányítható lapon. A különbség óriási, de ezt csak akkor fogod érezni, ha végigmész ezen az úton.
Előzmény: (cdl 189980)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.