Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Van megoldás a balesetek elkerülésére ?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Van megoldás a balesetek elkerülésére ?
2007.02.04. 08:55
Karolyn!

Sajnos az eséshez is, mint annyi máshoz rutin is kell, ergo kell esni ahhoz, hogy megtanuld kezelni a helyzetet., ha valaki pánikba esik rögtön akkor ott nincs mit tenni. Én a saját tapasztalatomból mondom, hogy ha esek (ez általában csak oldalra fekvést és oldalon csúszást takar) akkor amire rögtön figyelek az a lécvezetés. Léc elemel a födről és egymás mellett párhuzamosan tart. Addig amíg már sikerül felmérni a helyzetet és a megfelelő időben le tudod rakni és meg tudsz állni. Ha oda-oda verődik közben a léc akkor meg tudja ütni, vágni a lábszáradat ez tény. Én i9s vertem már össze a lábam de el nem vágtam.
DE ettől függetlenül erre szerintem nem lehet felkészülni vagy tanácsot adni, mivel minden egyes esés és helyzet más és más. Talán szakember tud még valami okosat mondani.

A lábszárvédő amit láttál az valószínűleg a slalom pályán műlesiklást tanuló gyerkőcökön volt. A műlesiklás tartozéka ez a darab de ez kifejezetten a kapuk elleni védelemre szolgál, és csak előről védi a lábszárat.

üdv,
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.