Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Koralpe
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Koralpe *** - szálloda közvetlenül Koralpe sípályái mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rosko
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koralpe
2020.02.01. 19:23
Koralpe 2020 - ahol a gyerek megtanult síelni

Január végén öt napot voltunk Koralpén. A globális felmelegedésnek(?)köszönhetően hol meleg volt, hol hideg. Érkezésünkkor száraz betonon tudtunk felcaplatni a hegy brutális szerpentinjén, és még aznap este le is hullott vagy 20 centi hó. Ezt síeltük az elkövetkező napokban. Koralpe nyugodt, kis síterep, ahol rengeteg gyerek tanulta már meg a síelés alapjait. Itt a Siélők.hu-n találtunk rá Vári Juditra, a világ talán legjobb síoktató-pedagógusára! 8 éves lányom kevés alappal rendelkezett, de nagyon lelkes volt. Judit határozottan és közben kedvesen, játékosan oktatta őt és két három társát, már első nap a kis kék pályán(6) Felszerelést is tudott biztosítani. Ha mentek, és oktatóra van szükség, csak ajánlani tudom!

A szállásunk a hegyoldalban lévő egyik faházban volt. Csak szuperlatívuszokban lehet arról is beszélni. Minden (is) volt. Szauna, full felszerelt konyha,TV.

A pályának sajnos csak a fele üzemelt, mert az időjárási viszonyok nem voltak megfelelőek, de így is jól tudtuk magunkat érezni. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy mi nem vagyunk vérprofik, így a kissebb kék és egy-két piros pálya tökéletesen elég volt, de aki nagypályás és hosszú percekig szeret lejönni, annak hamar kevés lesz. De szerintem Koralpe nem erről szól. Családias, kényelmes, gyerekkel ideális.még visszatérünk, az már biztos.
20200129-142008.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.