Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kovács Péter

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ez nektek meredek
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kovács Péter
2005.11.29. 14:11
Talán kicsit furcsa ez a cím "Kovács Péter" jogosan kérdezheti az aki nem ismeri ezt a nevet, ki ez az ember, hogy kerül ide, de számomra, ez a név egyet jelent a síeléssel, és tudom sokan vannak ezzel így.
Tisztán emlékszem az első percekre amit a havon léccel a lábamon töltöttem, mikor egy világoskék pálya szédítő mélysége tátongott előttem, körülöttem az emberek szédítő sebességgel rohantak a szakadék mélye felé, én parányinak és elveszettnek éreztem magam, és úgy éreztem, ez a síelés valami olyan emberfeletti dolog, amire én talán soha nem leszek képes. Ezekben a kétségbeesett pillanatokban jelent meg Kovács Péter, harcsabajsza alatt valami idegen és érthetetlen nyelven kezdett beszélni, ami magyarnak tűnt, de a szavakat mégsem értettem. Szóesett kiflikről, meg hegylábakról, meg völgylábakról, meg ha felértünk valahová ott majd mentesítenünk kell valakit valamitől, és lógassuk az orrunkat mint egy kifli, de feltehetően nagyon bambán nézhettem, mert abbahagyta a halandzsázást, és tökéletes magyarsággal ennyit mondott "na csússzunk oda a lifthez".
Nem túl őszinte mosolyra görbült a szám, és már éppen kérdeztem volna hogy hogyan, mikor Péter megfordult és elindult a lefelé, bele a szakadékba, aminek az aljában elérhetetlen távolságra várt ránk egy háromszékes felvonó. Tanácstalan, kétségbeesett pillantásokat váltottunk sorstársaimmal, valamelyikünk közölte hogy ez az ember bolond, amivel mind egyetértettünk, és nem moccantunk, Péter hátra sem fordult, tudta hogy mi még mindig ott vagyunk ahol hagyott minket, kicsit lassított és kimondta a varázsszót " HOP HOP " és ekkor csoda történt, mind az öten elindultunk, elindultunk egy olyan hihetetlen kaland felé, ami remélem soha nem ér véget, elkezdtünk síelni.

Sokáig azt hittem, nekünk szól a varázsige "HOP HOP", de ma már tudom, ott akkor nem nekünk szólt, hanem a léceknek, ugyanis Péter beszéli a lécek nyelvét, és mindazokét akik a lécen állnak.
Ha ismered Pétert, és téged is Ő tanított meg a lécek nyelvére, ne habozz írni néhány sort. Legyen ez egy közös nagy síelés, HOP HOP!

Tibor
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.