Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyarországon síbérlet hol kapható?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1156 élménybeszámolót írt
1156
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyarországon síbérlet hol kapható?
2005.12.14. 14:13
Nem! Ez más!
Szóval, van a napi sícsekk meg van a szezonális kártya. Ez két külömböző dolog. Idén még nem tudom mi a helyzet a napi sícsekkel (lehet hogy idén nem is lesz? Hirdetni még nem láttam, utána fogok járni lesz-e, azaz megnézem alsó-ausztria weboldalát), de tavaly többször vettem. Minden alkalommal nekem kellet elmagyarázni mit akarok, mert az ügyintézők nem nagyon vannak a helyzet magaslatán. Szinte nem is tudnak róla, aztán mikor utánajárnak, kiderül hogy jé! Tényleg van ilyen!
A napi sicsek egy napijegy (vagy kártya), amire nincs ráírva a felhasználás dátuma. Az ára kb. a 11-órás jegynek felel meg, úgy hogy az alsó-ausztriai terepek be voltak kategorizálva 4 részre, A, B, C, meg a Stuleck kiemelt legdrágább, és ennek megfelelő árat kellett fizetni. A B-vel st. Coronán, Mönichkirchen, tudtam sielni. És természetesen van gyerek és felnőt is. Na, amikor megvan, akkor tetszőleges időpontban elmész, beöltözöl, felszerelkezel és az első becsekkolásnál a gép érvényesíti a kártyádat aznapra. Rágépeli a dátumot, kiadja és mehetsz is. Tehát a kasszánál nem kell sorba állni, hanem egyből mehetsz a hegyre és egész napra érvényes a kártya.
A pontkártya teljes szezonra érvényes. Minden siterepnek megvan a maga pontszáma egész és félnapra. Ezt szintén meg kell keresni az interneten. Én tavaly kértem róla egy prospektust, és küldtek egy kis füzetecskét (magyar nyelven), hogy melyik terep hány pont. Szintén ugyanígy mikor mész becsekkolsz, a gép az első csekkolásnál elintézi a pontlevonást annak megfelelően hogy reggel vagy délután van, aztán mehetsz aznapra. Ezt csinálhatod addig a napig amig elég pont marad rajta. Állítólag az idei már két szezonra is érvényes, vonatjegyet is válthatsz a pontokért stb...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.