Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Skalka
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Skalka
2015.02.03. 10:31
Skalka újratöltve! Gyűlnek a körmöci gleccseren idén eltöltött napjaink. Legutóbb még meleg és kökeményre fagyott pályák fogadtak, most viszont zseniálisak voltak a hóviszonyok. Már érkezésünkkor sem volt panasz a hómennyiségre és minőségre, de pénteken leszakadt majd 30 centi, ami alapjaiban borította fel a hétvégi terveimet. Így péntekig szorgalmasan izzadtunk sífutólécen, de szombat reggel már a lesiklásé volt a hangsúly. Miután megérkezett boardos cimborám, kölcsönöztem egy muzeális Oxygen deszkát és onnantól szinte csak az erdőt jártuk. A pályán is fantasztikus, puha porhó, persze emiatt már 11-től szépen buckásodik. Pályán kívül megfelelő mennyiségű pow, bár érdemes nézni a hófelszínt, mert a kivágott fák csonkjait még nem fedi elég hó, én is megtaláltam párat fordulóban. A kidőlt fákon mindenhol át lehet csúszni.
A két fekete pályát nem kezelték így ott szombat reggel érintetlen szűzhó fogadott. Délutánra persze már jó pár nyom futott rajta, de még mindig nem volt összeszabdalva. A feketékhez tartozó Pomákat érthetetlen módon nem indították be, így sajnos mindig vissza kellett csúszni a piros pálya négyüléseséhez, ezért a legjobb freeride útvonalak nagy része kiesett.
A Chata Limba ismét leszerepelt. Mint szállás nincs vele gond, de a fél- és teljes panzióhoz biztosított étel minősége és mennyisége szánalmas. A svédasztalról elfogyott ételeket van, hogy 15-20 percig nem pótolják, így, ha rossz ütemben érkezik az ember, sokáig kell ácsorognia.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.