Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Tátralomnic
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Grandhotel Stary Smokovec - rusztikus, elegáns szálloda Ótátrafüreden, a sikló mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Zsuy
55 élménybeszámolót írt
55
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tátralomnic
2006.01.28. 21:19
UUUUUUU.... bocs! Tényleg megígértem! A szállásotok így névről nem ugrik be.Elég sok hotel van, nem tudtam megjegyezni.A pályákról csak annyit, Agent első írása mindent leír.Olvasd el figyelmesen!. Ezt is:"Az infratruktúra egyelőre nem zárkózott fel az adottságokhoz..."Ez nagyon igaz! Igazából sok hozzáfűzni valóm nincs.Kipróbáltuk az esti sízést a Jamyn.Jó volt!(felnőtt jegy:290korona, a gyerek 170)Tátra Lomnicon nagyon nagy a tömeg a környező pályákhoz képest.De nem magyarokkal van tele... :( Ukránokkal... Borzasztóak!Tolakodnak, tapintatlanok, bunkók!A pályán veszélyesek... nem akarom szépíteni... és nagyon sokan vannak! Magyarokkal, Szlovákokkal, más nemzettel itt nem is nagyon találkoztunk. Szerencsére nagyon szép időnk volt, nem volt gond a felvonókkal.Folyamatosan mentek.
Bár azt a mai napig nem értem,-hogy a piros pálya végén,ahol kiszélesedik a pálya, és tömegnyomor sincs- ezáltal a "haladó kezdők" simán tudnák használni megközelíthetetlen!
Két lehetőség van:
1:Vagy lecsúszol a piros pályáról ami ugye lehetetlen mert ez a piros pálya elég nehéz piros pálya -mert nem széles,és mert tele van kiálló sziklákkal-
2:Vagy kiszállsz az első szakaszon a felvonóból, és nem lefele indulsz a kék pályán, hanem nyakadban a síléceddel a PÁLYÁN felfelé gyalogolsz 15 percen keresztül,hogy elérd ezt a tányéros(vagy tárcsás?)felvonót.A hab a tortán: ide nem jó a bérleted, mert ez a 200 m-es felvonó magán kézben van, így ezért itt külön kell fizetni. De ha már itt vagyunk... 200 korona volt...
Itt Lomnicon is látni lehet a pusztítás jeleit, de Ótátrafüreden sokkal jobban.Ennek ellenére csodálatos!Ha van kedvetek ide is ugorjatok át! Nincs senki! A hétköznapi napon szente üres volt a pálya.Tátralomnic után ez kész felüdülés!(nem mintha tömegiszonyom lenne,hiszen a tengerparton is van tömeg mégis szeretem....)Ide kisvasuttal lehet feljutni a napijegy ha jól emlékszem 490 korona volt. Miután kiszálltál a kisvasutból mehetsz tovább a széles, de rövid fekete pályára(tárcsással, sorban állás nélkül)Középen "egy zsákutcában" is van egy kispálya szerintem talán kék lehet, ahol szintén van 1 rövid tárcsás felvonó.(de ez tényleg elég rövid, de üres)És van az erdei pálya, amit kifejezetten kezdők is használhatnak, talán sokkal enyhébb kék pálya mint a Lomnici.Ha sikerül képeket felraknom meglátjátok, hogy ez is teljesen üres.Egy a gáz itt ótátrafüreden, hogy a kisvasút nem folyamatosan jár,menetrend szerint fél óránként.Ugyan mire elindult mindig tele volt, hisz aki szánkózik is ezzel megy fel.Itt már több magyar családdal is találkoztunk,(de még mindig az Ukránok vezettek)
Ennek ellenére nem bántuk meg, hogy átjöttünk.Voltunk Csorba-tón is.Itt csak piros pálya van ,de talán itt a legjobb a pályák minősége.Tömeg az volt, de a széles pályán eloszlott.
Ha valamit szeretnél konkrétan kérdezni, csak bátran!
Ha le tudnám kicsinyíteni a képeket raknék fel... :(
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.