Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákiai síelés Vonattal?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szlovákiai síelés Vonattal?
2006.01.13. 07:28
Jol kerdezz utana ennek az akcionak! Nehogy a vonaton deruljon ki, hogy megsem ugy mukodik, ahogy szerinted le van irva.
Minket azert akart a kalauz egyszer megbuntetni ERVENYES Budapest-Praga jeggyel mert a jegyen nem egyertelmuen volt feltuntetve, hogy milyen utvonalon megyunk. Azaz mindket lehetseges variacio rajta volt. Az volt az indok, hogy a jegybol nem derul ki egyertelmuen, hogy 100km-t vagy 180km-t megyek vele Szlovak teruleten -> a Szlovak vasutak lehet kevesebbet kap a MAV-tol mint ami jar neki. Ertitek, a jegy mindket iranyba szamomra ugyanannyiba kerul, csak a vasutak kozti elosztas mas. Szerencsere ezt en is eszrevettem meg a Nyugatiban, rakerdeztem a nemzetkozi jegypenztarban, ott azt mondtak OK a jegy, mert mindket verzio rajta van. A kalauz valami irtozatos buntetest emlegetett. Szerintem sajat zsebre jatszott, szeretett volna egy kis plusz EURO-hoz jutni. Nem jott be, akkor hagyott ott minket, amikor mondtam, hogy kifizetjuk a buntetest egy feltetellel, ha irasban megindokolja miert buntetett meg. Na erre azt mondta, indoklast nem tud adni es majd visszajon kesobb. Na akkor lattuk utoljara.
Mondjuk lattam hasonlot mar magyar kalauztol is nemzetkozi vonaton. Ami szomoru, hogy a szlovak kalauz is magyar nemzetisegu volt.(Ennyit az osszetartasrol.)
Kicsit hosszura sikerult, de szerintem tanulsagos.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.