Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Limba-nál foglalt-e már valaki?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Havas Gyula
1 élménybeszámolót írt
1
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Limba-nál foglalt-e már valaki?
2006.01.23. 17:51
Szeretném előrre bocsájtani,hogy tavaly 2004-/2005-ben minden sikeres volt ezért választottam idén is ugyanazt a szállás és ugyanugy a Limba szállásfoglalón kerestül.
Idén novembeben kiválasztottam egy januári hosszúhétvégét a Limbán kerestül lefoglaltam 4 kétágyas szobát előleget átutaltam majdnem 80e Ft-t , kimentünk jauárban siellni 2 ½ napos bérleteket megvettük. Pályazárás után irány a szállás Voucher a kezünkben. Szálláson közlik, hogy nincs hely ez ők novemberben jelezték e-mailban a Limbának ők már nem is utalták tovább a foglalót. A limba telefonon üzenetrögzitő volt, Vizkeresztkor az egész Tátrában nemhogy négy szabadszoba de egyse volt.
Hétfőn reklamáló e-mail, kérjük vissza a befizetett pénzt és a fel nem használt sibérleteket valamint az utiköltséget., idáig a Linbánál tudtak magyarul, innentől a válasz már angolul jött amiben sajnálkoznak és megigérték, hogy a befizetett előleget visszautalják. Azóta se pénz se válasz az angol nyelven írt e-maljaimra. Ez már két hete történt. Lehet,hogy Pozsonyba kell mennem üvöltözni???
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.