Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Unterberg
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SonKöl
27 élménybeszámolót írt
27
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Unterberg
2013.01.19. 21:53
mai helyzetjelentés:
9:30 körül értünk a parkolóhoz és kedvünk megtört, ugyanis hosszú sor (30méter tuti) kígyózott a pénztárnál (legalábbis az 1-es számúnál). Lévén a 2-es kasszánál sokkal kevesebben voltak, így ott gyorsan (kb. 10perc) lehetett végezni a jegyvásárlással. Viszont a következő sor a buszra várásnál fogadott minket, de a harmadik buszra felfértünk. Úgy tűnt 3 busz jár fel, s alá.
A parkolóbéli tömeg ellenére a lifteknél a maximális sorban állás nem haladta meg a 8percet! 1-2 óra között, illetve 3 óra után már alig néhány perces várakozás volt jellemző. A pályákon kevesen voltak, a szűkösebb liftkapacitás miatt.
Hó van bőven, pazar a hóhelyzet a pályákon, egyedül a parkolóba csúszásnál a "szorosnál" (Heuriss klamm) a letörésnél javasolt vigyázni, a kikandikáló talaj és kövek miatt.
A pályák nagyon rendben voltak. A "Bischof Schlag" piros pálya volt egyedül kezeletlen. Délutánra buckák jelentek meg a felső részen lévő piros pályákon, de le lehetett jönni buckázás nélkül is.
Az erdőben (főleg az 1 és 2. sz. liftek mellett jobbra-balra) kevés szűz területet lehetett találni, de azért lejjebb még akad...
Az időjárásról annyit, hogy a síközpont nagyobbik része felhőben volt, azonban a felső pályák felső egyharmada a felhő fölött volt, szikrázóan sütött a nap! Ennek köszönhetően fent kissé olvadt. A felső liftek tetején csodálatos panoráma fogadott!!!
Ismét pazar napot töltöttünk Unterbergen:)
Az útviszonyok: teljesen rendben voltak, végig nedves volt a burkolat, hó az úton egy szál se. Kivételt csak a Pernitztől felfelé vezető út jelenti, kb. Thal településig sózzák az utat, utána már nem, de könnyedén fel lehetett menni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.