Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Bánkút
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
GáborMc
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bánkút
2021.12.10. 17:27
Nem lenne gond Bánkúttal sem. Ha a Mátrában az ország tetején meg tudják oldani a hóágyúzást és nem vitte csődbe őket akkor szerintem itt is működhetne.
Nem tudok sielni, snowboardozni, de érdekel a számomra legkedvesebb hegy és az "attrakciói"sorsa. Szomorúan látom ahogy a korabban kiépített és működő megoldások az enyészetté válnak. Az utak, a házok, sétányok, a régi vasútrol nem is beszélek. És lassan ilyen a sípálya is.
Nem azt mondom hogy pusztítani kell a természetet, sőt! Védjük!! Csak amikor mindenféle tiltást hoznak erre arra..mindeközben otthagyott teherautógumikkal talalkozom. Azt nm a túrista vitte oda!
Visszatérve a téli sportok egykori fellegváráhiz..fejleszteni kellene és törődni vele. Tudom, most kaptak egy új(abb) ratrakot és a ház is megújult, de ettől még nem lett több a hó. Értem én hogy nemzeti park meg katonaság. Egyikből-másikból is van másutt is ahol más palyákat fejlesztenek.
Egyébként annak idején a Száraz-völgyön tovabb ia mehetett volna a pálya. Vagy akár a Bálvány északi oldalán (Bán-vökgy) egyet szintén k ilehett volna alakítani. Talán ha egy befolyásos ember szemet vet a térségre jobban fejlődik majd.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.