Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Grebenzen - St. Lambrecht
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Naturpark Chalets St. Lambrecht - szaunás luxushütték közvetlenül Grebenzen síterepénél
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Grebenzen - St. Lambrecht
2016.12.05. 12:32
Az elmúlt hétvégén Grebenzen síterepén nyitottuk meg síszezont. Előtte nézegettük a webkamerát: a hét elején még egy szem hó nem volt a pályán, de hóágyúkkal néhány nap alatt tökéletessé varázsolták az alsó pályaszakaszt. Összesen két lift működött: a négyüléses mellett a 6p pályán tudtak nagy köröket mennni a haladók, a tányéros tanulólift melletti 5a pályán pedig a kezdők gyakorolhattak. Szép téli időben két nap alatt legalább 8 órán át karcoltuk a lejtőket, a többi időt beszélgetéssel, napozással, hüttézéssel töltöttük.

Egy új, magyar üzemeltetésű pályaszállás megnyitóján vettünk részt, ahol volt alkalmunk találkozni a síterep új vezetőjével, Karl Schmidhoferrel is. A fess úr világéletében síterep menedzser volt, így volt bőséggel közös beszédtémánk. Korábban sok éven át Kreischberget, még korábban Lachtal síterepét igazgatta, és mindkét síterepet sikerült kihozni a hullámvölgyből. Most Grebenzen szorul válságmenedzselésre: nem sokon múlt, hogy a tavalyelőtt csődbe ment síterepen nem szerelték le a lifteket. Mostanra a síterep kapott egy hozzáértő vezetőt, pénzügyi támogatást és mindezzel együtt egy esélyt a túlélésre. Tavaszra az is eldől majd, hogy milyen lehetőségek lesznek itt fejlesztésre.

Jelenlegi állapotában a síterep kiválóan alkalmas családi síelésre, iskolai sítáborozásra, versenyzőpalánták edzésére és bárki számára egy téli kiruccanásra. Minden olyan előnnyel rendelkezik, ami egy viszonylag kis méretű síterepet vonzóvá tesz: jól átlátható pályarendszer, kedvező bérletár, tömegmentes lejtők, hangulatos hütték, jó ár-érték arányú pályaszállás közvetlenül az ülőlift mellett, barátságos falucska, és gyönyörű természeti környezet.

Képek: https://sielok.hu/fotoalbum/grebenzen-szezonnyito-2016/kep/1/

Szállás egyébként bőséggel van a faluban és a környéken, minden kategóriában.
Itt az oldalon is található néhány tipp: https://sielok.hu/szallasok/siterep/grebenzen/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.