Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Parang és Straja

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Snowboy
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Parang és Straja
2006.02.14. 08:28
Parangon a pályák kék és piros szintűek, lehet gyakorolni a buckasízést. Nincs nagy tömeg, nem kell sorbaállni. 140 Ft egy felvonó, (bérlet nincs), a völgyből 400 Ft-ért tudsz egy ülőfelvonóval feljutni a hegyre, de csak napközben! Télen tilos és szinte lehetetlen autóval felmenni a hegyre, de bérelhetsz snowmobilt is (14e Ft/óra). Lefele a hegyről "toronyiránt" jöhetsz léccel vagy szánkóval is, óriási élmény mindkettő.
A szállások, "cabana"-k olcsók, de érdemes többször rákérdezni a fűtésre és a melegvízszolgáltatásra, mert hallottunk fagyoskodó csoportokról. Itt egy főre már 2000 Ft-ért kapsz szállást. Ezenkívül magasabb szinvonalat képvisel egy panzió (Vila Parang) és egy vadiúj szálloda (Hotel Rusu). Érdemes előre foglalni szállást, mert hétvégén telt ház van.
Strajára Lupény városából vezet felfele egy erdei út, ezen csak terepjárók tudnak felmenni, de itt is üzemel ülőfelvonó (500 Ft). ítt szélesebb, hosszabb lankásabb pályákat találhatunk, több a fiatal és a gyerek. Sajnos itt nem tudtuk kipróbálni az összes pályát.
Összességében elmondható, hogy ha egy alacsony költségvetésű síhétvégére vágysz érdemes kipróbálni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.