Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Planneralm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Ski-Hans apartmanok - abszolút pályaszállás Planneralmon
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Planneralm
2018.03.16. 19:52
Március 11-14. között ismét itt sieltünk a gyerekekkel 4 napot. Hó van bőven, és esett is majd minden nap 5-10 cm, emellett azért napsütést is kaptunk. Legutoljára 2012-ben voltunk itt, az elmúlt 6 évben a terep nem sokat fejlődött - de állitólag a hóágyúrendszer kiépitése már előkészités alatt. (A hosszú csákányost is lecserélhetnék egy ülőliftre.) Ennek ellenére mi szeretjük nagyon: abszolút pályaszállás; a gyerekeknek is átlátható méretek és pályák; az erdő (Hexenwald) kellemesen szellős és nem túl meredek, igy freeride gyakorlására ideális; jók és biztonságosak a mostanában kijelölt meredekebb freeride útvonalak is a liftek tetejéről; kevés ember a pályákon (márciusban), ezért szó szerint nulla sorbanállás, úgyhogy jókat lehet pörögni; van 1-2 kellemes carving pálya is.
Bérletvásárláskor érdemes kérni a családi kedvezményt, nekünk (2 felnőtt, 3 gyerek) a 3. gyerek bérlete ingyen volt (igazolványokat kérnek).
A Tauernhaus magyar kézbe került és felújitották, ahogy a mellette lévő hütte is. Egész szezonban van kint magyar sioktató.
Összegezve, családdal vagy annak aki nyugodt sielést (és nem sokszáz km pályát) keres, szerintem jó választás Planneralm.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.