Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hazai síboltok, síszervizek

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hazai síboltok, síszervizek
2019.12.04. 11:16
Egy ismerőssel jártam tegnap a MAFISI síboltban ( http://mafisi.eu/ ). Őszintén szólva kicsit szkeptikusan száltam ki a családi ház előtt, nem tudtam elképzelni ki vesz itt a "világvégén" sílécet ... Mondjuk a ház előtti parkolóban 4-5 autó állt, ez már sejtetett valamit.

Családi vállalkozás, nagyon barátságosak voltak. Van kölcsönző rész alul és osztrák kölcsönzős használt léceket árulnak a felső szinten. Megnéztem pár lécet, és igazából mind rendben volt. Sok helyen a leharcolt, szinte már nem is élezhetőre kopott síket is kirakják, de itt csak normális még bőven használható síket láttam, amennyire meg tudom ítélni normális áron.

Eddig a Montagna-t, Rokon sportot szoktam megnézni, ha használt sít kerestem, de most a MAFISI abszolút favorit lett. Totál pozitív meglepetés ...

Saját tapasztalat a 3 helyről:

- Rokon sport ( https://rokonsport.hu/ )
Elég nagy a választék és kínálat. Gyerek cuccokból is. Mindenből lehet mindenfélét (leharcolt/olcsó -> újabb/drága) kapni. Mondjuk érzetre a használt lécek kicsit drágábbak mint a másik 2 helyen + jól meg kell nézni, mert régebbi modellek is vannak kirakva.

- Montagna ( https://montagna.hu/ ):
Elég bő a kínálat használt lécből, főleg ex osztrák kölcsönzős lécek. Én mail-ben le szoktam velük egyeztetni mit szeretnék és eddig így normális állapotú (kb. 70%+ kantni) léceket kínáltak. A boltban azért vannak lényegesen többször használt/szervizelt csak pár szezonra használható lécek is kirakva.

Nordica új bakancsot is itt vettem, szerintem nagyon jó áron és volt választék, több modellt tudtam próbálni.

- MAFISI síboltban ( http://mafisi.eu/ )
Az eladásra szánt kínálatot friss ex osztrák kölcsönzős bakancsok és lécek alkotják megítélésem szerint korrekt áron. Néztem pár lécet és mindegyik 70%+-os állapotban volt, szóval szerintem hosszabb távra is jók ... Ide talán "hozzá nem értő" is bemehet vásárolni, nagyon mellényúlni nem fog (mert nincs leharcolt példány kirakva). Ha jó fej vagy talán még egy "kölcsönözz és ha jó vedd meg" lehetőségbe is belemennek.

/* Megjegyzés: egyik bolthoz sem fűz semmi "gazdasági" kapcsolat. Csak van 4 gyerek + barátok, akik kértek már segítséget síléc vásárlásban ... Gondoltam összegyűjtöm a tapasztalatotokat. Ha ti tudtok "szuper" helyet, szívesen olvasnék róla. :-) */
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.