Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Krvavec
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Terme Snovik apartmanok - Termál csomag - 2 éjszakától
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krvavec
2019.03.18. 12:41
Március 14-én csütörtökön síeltünk itt egy napot.

Reggel 8-ra mentünk (8-kor nyit a kabinos), de a legközelebbi parkoló már akkor 3/4-ig megtelt. (Volt egy síverseny, lehet amiatt. Számomra meglepően sokan voltak hétköznap.) A később érkezőket már az út melletti, távolabbi parkolókba irányították és busz vitte/hozta őket.

Kasszánál nem volt sor. Ha a környéken lakik valaki és a szállásadótól kér papírt, akkor adnak 10% kedvezményt a TÖBB napos bérletre. (Sajna mi csak 1 napot voltunk, így ezt nem tudtuk igénybe venni.)

Szuper időt sikerült kifogni, éjszaka esett 5cm friss hó. Napközben pedig szinte végig sütött a nap. Az utószezon egyik legjobb napja lehetett.

A liftparkban van 1 modern 6 üléses, egy 4 üléses. Több kicsit retró 2 üléses. Lányom kedvence az 1 üléses francia lift volt. Korábban még nem látott ilyet, menő volt egyedül menni vele. Van pár tárcsás felvonó is.

Pályák változatosak, szépen kezeltek voltak reggel. Délutánra már vizes, firnes lett a hó. Kék, piros, fekete, minden van. Kicsit Hochkar feelingem volt, mert lent a völgyben már tavasz volt itt meg egész jól tartotta magát a tél.

Zárt éttermet keveset láttunk. Inkább büfék voltak, fedett terasszal. Az árak az osztrák ár alatt kicsivel. Jót lehetett napozni, a kirakott nyugágyakban.

Közelben van Bled (40km), oda érdemes átmenni és evezni egyet a szigetre a gyönyörű alpesi tavon. (Parkolás macerás a tó körül. Érdemes még érkezés előtt tájékozódni.) A Bled*i tó felé van az Ice Peak (útbe esik) és Elan outlet. Én elsőt néztem meg, jó áron voltak cuccok, csak sajna nem az én méretemben ...
Krvavec1.jpg
Krvavec2.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.