Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fun Carving tanácsok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vau
81 élménybeszámolót írt
81
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fun Carving tanácsok
2011.02.04. 11:00
Igen, mindenki úgy síel, ahogy akar. Felőlem aki akar, mehet hóekében, hátraülve, az életéért küzdve is... Amíg nem jön nekem, maximum egy kicsit fáj nézni, de az ő dolga.

Mindenesetre tapasztalatom szerint a funcarving azokat érdekli, akik a rendes carving technikát nem tudják, és ezzel azonnal zsákutcába is húzzák magukat. Avatatlan szemnek igencsak megkapó, hogy valaki felsőtesttel (vagy kézzel) a havat éri. Vicces, de pl. bármelyik versenyzőt bármelyik kanyarban megnézve látszik, hogy kézzel elérné a havat ha akarná. Funcarvingnál meg sokszor lenyúlnak a hó felé, és még így sem érik el.

Rendes sítudással a funcarvingot megtanulni pár perc. És érdekes módon, egyből feltűnik, hogy valahogy nem kényelmes. Amióta megtanultam rendesen kanyarodni boarddal, a fun- body- vagy extremecarving egyszerűen nem érdekel, annyival kevesebbet nyújt. Sível egyszer rápróbáltam, kiderült hogy nem nehéz, rontani a technikámon épp nem akarok.

Vicces, hogy a funcarvinggal a síelők a boardosokat akarják utánozni (azért boarddal a más állás miatt mindig is szebb lesz a funcarving). Én meg boarddal a síelőket utánoztam le, ami mind a boardos-, mind a sítudásomnak nagyon jót tett.

És mégegyszer, a hozzászólásommal senkit nem akartam sehova bekényszeríteni. Egyszerűen a saját tapasztalatom megosztásával próbálok tisztább képet adni avatatlanabb síelőknek/boardosoknak.
Előzmény: (vanczi 107857)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.