Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tonale és társai

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
libella
145 élménybeszámolót írt
145
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tonale és társai
2005.01.20. 22:48
Szervusz Gergely!

Az időjárás miatt márciusban ne aggódj, majdnem biztos, hogy végig jó időtök lesz. Ebben a magasságban azért persze vannak 3-5 órás viharok is, dde ki lehet bírni.
Nem tudom, hol lesz a szállásotok, ill. pontosabban milyen? Tonaleban a "torre presena" nevű 11 emeletesek valóban gettóérzést keltenek, de azért belül nem olyan rosszak. Itt azért arra fel kell készülni, hogy reggelente kb. 400 métert kell felfelé menni a pályákig. (Van ugyan egy kis mikrobusz, ami jár föl-le, de reggel azért várni kell rá.)
Tonaleban kissé unalmasak a pályák. Nézd meg a sítérképet
Sajnos Pontre di Legnoból még nem tudtok felvonóval felmenni Tonaleba. Lefelé végig lehet csúszni, ha ott lesz a szállásotok.
Jókat lehet esténként hómotorozni. Ne hagyjátok ki!
Még egy látszólag apróság. MInden olyan tubust, amiben levegő is van (fogkré, napkrém, stb.) itthon úgy zárjatok be, hogy egy kicsit benyomjátok a tubust, és úgy tekeritek rá a kupakot. Ezáltal egy picit kissebb lesz benne a nyomás. Ezt tényleg tegyétek meg, ha nem akarjátok, hogy egyrészt a bőröndben kinyomódjon a trugyi, ill. amikor ott kinyitjátok, akkor nem fog hirtelen kijönni a fele.
Hólánc nélkül pedig NE! Feleflé, ha éppen havazást fogtok ki, akkor szívás lehet lánc nélkül. Magában Tonaleban már jól lehet közlekedni, mert közel vízszintes, ugyanis egy hágón terül el.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.